Haydi..

Her ne olduysa oldu, belki sen yaptın belki sana yapıldı ama her neyse olan oldu, o değişmez. İşte o yüzden ah vah etmeyi bırak ve olduğun güne bak, tam olduğun ana. Artık nasıl olmasını istiyorsan tam da o nefesini aldığın anda başla ve düzenle. Geçmişte olanı didikleme, o bitti. Hesabı neyse, alacak veya verecek, o gelecektir sana. O yüzden takılma.

Sadece bu anı tekrar vicdanlı ve güzel yap. Eskiyi dert etme, yarayı sen açtıysan bile. Bu günü güzel yaparsan ama gerçek bir dersle, affın nasıl geleceği bilinmez. Veya af gelmese de bedelini öder ve geçersin. Bedel acı olsa bile.

Orada takılma, yürü, işine gücüne bak ve birileri için bir şeyleri güzelleştir. Sadece kendi derdinle ah vah etme. Bak etrafına ne çok can var, pek çok acıdan geçmiş, bir sürü bedeller ödemiş ama sonra tekrar gülebilmiş.

İşte böyle, sadece kendine mercekle bakıp durma, birinden feyz al ya da birine bir şeylere sen şifa ol, bazen bir sözle, bazen bir gülüşle. Yap işte güzel bir şeyler. Öyle güzel yap ki şifa olsun herkese. Ve beklentide olma ama zaten güzellikler sahibini bulur daima. Sen sadece iyi yap, güzel yaşa.

Screenshot_2020-02-26-20-29-24

11 thoughts on “Haydi..

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s