Kıvırcığım

Size de olur mu bilmem? En masum anlarımda yani öylesine anlarda, bir yansımada kendi gözlerimi görünce Kıvırcığım aklıma gelir çünkü o anlarda görünür olur.

En masum yanım, çocukluğum, saf halim, sevgili Kıvırcığım ❤ nice keyifli yıllara 🙂

Not: En güzel befor- after oldu çünkü biri iyi diğeri kötü değil, ikisinin de kendine göre meziyetleri var. Biri masum, diğeri kendince olduğu kadar yaşanmışlıklarla dolu. Birinde gözüm kısık çıkmış ama gözler aynı kurbağa gözleri 🙂 Aslında her şeyim aynı, doğduğum beden ama bir anlamda her şeyim tamamen farklı çünkü sürekli değişen evrende her hücre defalarca öldü, yenisi doğdu, bunlar bana görünmedi ve bütünlük korundu.

 

4 thoughts on “Kıvırcığım

  1. Çok güzel bir yazı olmuş yüreğinize sağlık,sürekli değişen evrende her hücre defalarca öldü, yenisi doğdu, bunlar bana görünmedi ve bütünlük korundu,bu bilinçle kendine bakan bir insan,istese tüm dünyayı güzelleştirebilir.

    Liked by 2 people

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s