ona derim ki

Bazen hiç haberi olmadan küser veya kırılırım ona. Bu tür durumlarda hiç konuşmak istemem, susarım.

Huyumu bildiğim için iyi olduğum zamanlarda diyorum ki ona, bazen susarım, işte o sustuğum anlarda bana ses ol unutma. Çünkü kendimi iyi hissetmiyorsam senle konuşmam, işte tam o zaman sen konuş benimle.

O tamam der ama konuşmadığım zamanlarda uzunca süre bekler, sanki bir bildiği var gibi. Oysa ben hemen sorsun isterim, nasılsın diye ama o hiç acele etmez bekler, sanki beni hiç merak etmez gibi. İşte o zaman çok hüzünlenirim ama yinede beklerim o dönsün diye.

Netice bazen o dönüp sorar nasılsın diye, bazen ben konuşurum kırgınım diye. O neden der, ben bir şeyler söylerim, o konuyu uzatmaz değiştirir, iyi hissedeceğimi düşündüğü bir şeyler söyler.

Ve hepsi geçtikten sonra iyi hissettiğim anda ona derim ki, konuşmadığımda kendimi iyi hissetmiyor olabilirim, işte o anlarda sen nasılsın diye sor unutma. O yine tamam der ve döngü devam eder..

kaanil_1354562381164

 

11 thoughts on “ona derim ki

  1. Buna fırsat veren biri olarak yazınızı cok begendim👍 zamanında bana da bunu yapanlar oldu ve baktım ki bir gün hepsini sırtımda tasıya tasıya ezilecegim en iyisi mi al sırtındaki taşları eline at kuyunun dibine 💪 sen bogulma artık onlar nefessiz kalsın…

    Liked by 2 people

  2. Daha merak etmeliymiş gibi gelir bazen, meraksızlığı sevgisizliğindenmiş gibi. Aslı böyle de olabilir tabi ama belki de sadece seni kendi bildiğindendir. İnsan kendine nasıl iyi geliyosa sevdiğine öyle davranır bazen. Sen ve o yoktur onun için, aynı insansınızdır belki de. Umarım tüm meraksızlıkların nedeni ikinci seçenektir.

    Liked by 4 people

    • Çok teşekkür ederim sevgili Nihal, “belki de sadece seni kendi bildiğindendir. İnsan kendine nasıl iyi geliyosa sevdiğine öyle davranır bazen. Sen ve o yoktur onun için, aynı insansınızdır belki de.” Ne güzel yazmışsın. Sanırım benim bazen kırılgan ve hüzne yatkın olduğumu bildiği için bu halimi güçlendirmez istemez, sanırım böyle. Sevgiler

      Liked by 1 kişi

    • Çok teşekkür ederim, ne mutlu ifade edebildiysem. Şimdi o zaman belkide bizim bu döngüyü dönüştürmemiz gerekir, neden kırılıyoruz, neden küsüyoruz ve net söylemek yerine neden anlamalarını bekliyoruz? Yorumunuz için teşekkür ederim, sevgilerimle ❤

      Liked by 1 kişi

      • Bence bunun nedeni karşı tarafa olan sevgi ve onun getirisi olan ilgiyle alakalı. Aynı şekilde karşı taraftanda onu beklediğimiz için net olmak istemiyoruz o anlarda. Bizi en çok bilmesini, anlamasını istediğimiz kişi o olunca beklenti daha da artıyor ve nedenini söyleyince paylaşınca sanki kendimizi kandıracağımız hissine kapılıyoruz, demek ki sevdiğimiz kadar sevilmiyoruz hissine.
        Rica ederim, sevgilerimle ❤

        Liked by 1 kişi

  3. selamlar.. zirvepress.com adresinde yazını alıntıladım…
    olurun yoksa hemen kaldırırım..
    “hakkımda” yazına istinaden kullandım.
    “Bu sitede olan her paylaşımı, isim ve kaynak kullanarak paylaşabilirsiniz. İsimsiz kaynaksız kullanmamanız ricam olur.”

    Liked by 2 people

Yorum bırakın