1 yıl 1 gün..iyi ki doğdun

1 yıl 1 gün önce her şey içimin bir arzusu ile başladı. Ben yazmak istiyordum. Bu belki de çocukluk hayalimdi. Tabi yıllar içinde, içimde derinlere saklanmış bir hayaldi.

Ve geçen yıl 1 Ekimde ilk yazımı (daha doğrusu ilk cümlemi) yayınlamıştım. Tabi her şekilde çok acemiydim. Şu anda yine aynı acemi ruhla yazan, bir blog yazarıyım 🙂

Öncelikle blog kurma düşüncesini ilk aklıma getiren Sevil’ ciğime, oluşturma aşamasında destek olan Aysun’ a ve her zaman yazmam konusunda cesaretimi artıran sevgili Karnas’ a çok teşekkür ediyorum.

Başlangıçta blogumu ismi gibi sadece benden bana yazıyordum. Burası bana, yıl içinde bir çeşit terapi oldu. Yazarken duygularım rahatlıyor, içim dengeleniyor, kendi sorun gördüklerimin çözümlerini buluyordum.

Netice 1 yıl sonra iyi ki başlamışım ve iyi ki devam ediyorum diyorum.

Bloguma yazarken sürekli kendimle ilgili bir şeyler öğreniyorum, aslında kendimi tanıyorum.

Sevgili “bendenbana” bana çok şey kattın..

Öncelikle şunu öğrettin; Her şey önce düşüncede başlar, sonra eylemle varlık bulur, sonrası o şeyin keyfini almak gelir 🙂

Bunların hepsini sayende yaşadım 🙂

İlk başlarda sadece kendi kendime yazarken, sonraları siz değerli blog arkadaşlarımla tanıştım. Her blogdan çok güzel ilhamlar aldım, desteğinizle destek buldum. Özellikle aranızdan çok sevdiğim insanları tanıdım 🙂 Ne mutlu bana.. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ve sevgili “bendenbana” iyi ki doğdun, bu bir yıl içinde benim için her zaman gerçek bir dost oldun, kendimi anlamama vesile oldun ve sayende güzel dostlarla tanıştım.

İyi ki doğdun ve nice keşif dolu yılların olsun dilerim 🙂 Seni seviyorum “bendenbana” ❤

 

11 thoughts on “1 yıl 1 gün..iyi ki doğdun

  1. Şiirleriniz çok kısa ve çok güzel..Bende sizin gibi aynı duyguları yaşıyorum..Hissediyorum..Her gunume yeni bir güne merhaba diyerek bir şey öğreniyorum. Keşke bunun daha öncesi olsaydı da blog sayfamı daha önceleri açmış olsaydım. .Sayfa dostlarımı, değerli hocalarımı sevgili arkadaşlarımı tanımış olsaydım..Keşke demeyeceğim..Pişmanlık yapamayacağım..Çünkü en Hayırlısı bugünmüş..Sizleri tanıdığıma mutluyum..Sevgiyle kalın..Saygılarımla..

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın